OPK LINE TERANG & LEWAT PERIOD 3 HARI GUNA DIP N TELL Pregnancy Test

Hi nak tanya pendapat Last Period 31/3/23 Masa guna dip n gell Pregnancy Test ni First day lewat period Dah 3hari lewat period baru perasan Pregnancy Test hari tu line mcm samar samar . Test OPK 3hari direct terang . Sy hamil ka ?

OPK LINE TERANG & LEWAT PERIOD 3 HARI GUNA DIP N TELL Pregnancy Test
11 Balas

upt test tu biasa ad base time dia .. cth klau lepas 30minit result dah tak valid.. Boleh try cek lagi . cek awal pagi msa bru bgun.. klau 2line cepat naik means pregnant

sama mcm saya, 1st day lewat period buat upt dan opk pon terang, tp saya xda rezeki kguguran 6 week+, insyaAllah ada rezeki sis 🥰 doakan saya ada baby lg ☺️

saya pun sama lewat period 6 hari , bila test negative lepas berapa jam nampak samar .. esoknya saya test lagi mmg positif..

12mo ago

first yg macam gambar tu, kedua clearblue ..

cuba awak repeat selepas 48j awak test upt. hcg meningkat setiap 48j. upt awak akn makin terang☺️

awak subur lambat ni. awak boleh bersama spatutnya tarikh 28 tu. sbb 29 tu dh start negatif opk awk

Huhu upt sbijik macam saya masa awal2 tahu, pkai dip n tell, alhamdulillah skrg mmg pregnant

Upt tu evap line. Opk line belum positif lagi. Subur lambat tu

Ade repeat upt tak? Kalau pregnant dia akan makin terang

rajinnye awak check mcm ni hehe bguslh

repeat lg 2hari