Upt makin terang..tpi negatif guna upt brand lain..konpius

Slm smue..sye cume nk mintak pendapat...bulan lepas sye track ovulation sye guna lh test..dan lps je waktu ovulation start 4dpo sye guna hcg strip brand diagnos..dan mula2 kabur..tapi makin hari makin terang..lpstu hcg strip sye habis..so sye beli hcg strip brand lain x thu la nme brand ape..dan bile test guna brand tu..tibe2 negatif..sye konpius sye ni pregnant atau x sbb sye slame ni consume jamu..jamu ni xboleh consume klau pregnant.ade sape2 boleh bgi pnerangan? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #jangandibully #seriusnanya

Upt makin terang..tpi negatif guna upt brand lain..konpius
2 Balas

Hai sis, tunggu je sebulan lewat period baru ke klinik sbb masa ni hormon HCG dh mencukupi utk dikesan pihak klinik. Pihak klinik nak result double line sama terang if faint line diorg tetap declare -ve walaupun mmg tgh pregnant. Saya tak consume jamu tapi saya rasa sis kena tanya doktor ttg ni. Saya tak rasa baby perlukan jamu utk membesar sihat jika sis mmg nak baby lah. Baby hanya perlukan makanan berkhasiat.

3y ago

oo..ok2..trima kasih sis

period dah lewat brpa hari,klu blh pegi jer klinik awal,tak apa pun nak dtg klinik awal🤗

3y ago

semoga ada rezeki utk sekeluarga😇