Hcg pregnancy test

Tinggal 4 hari lagi nak period, saje je nak test.. upt strip faint line ambik mase waktu ptg tadi. Yg atas tu opk. Hari ni sye 9dpo. Harap2 makin terang lepas ni🙏🏻

Hcg pregnancy test
13 Balas

mcm sy sis , sehari nak period buat lah test tup tup double line .. pagi esok test gune clear blue .. result pregnant .. semoga rezeki awak .. Amiin Ya Allah ..

2y ago

Sy mase week 5 da pegi booking kat klinik krjaan untuk buka buku, 1st day appointment buka buku mase week 8😊