Hcg pregnancy test

Tinggal 4 hari lagi nak period, saje je nak test.. upt strip faint line ambik mase waktu ptg tadi. Yg atas tu opk. Hari ni sye 9dpo. Harap2 makin terang lepas ni🙏🏻

Hcg pregnancy test
13 Balas

ada tanda2 ke sis masa belum tau hamil tu?

2y ago

Kalau awal lagi dan belum miss period, sy xde tanda.. cuma nya sy cek opk(kesuburan) 3-4 hari sblm period, tibe2 opk tu jadi terang semula. Sy hairan sbb hari subur sy da berlalu dan selepas hari subur sy opk sy tu mmg makin pudar. Lepas tu sy try cek pakai upt plak, tibe2 nampak line samarr sgt. Sy tggu lg lepas lambat period 2 hari, upt sy makin terang. 😊😊 mase sy week 5 baru kluar tanda2 spt bloated, cpt penat, sakit brest dan sebgainya..