Potong Rambut

Time pregnant xboleh potong rambut ke?? Mitos / Fakta

13 Balas

Sy baru je gi potong rambut. Pendek gile macam style fathia latif tu. Sbb serabut byk sgt rambut gugur dan rasa mcm rimas panas berpeluh2 kat kulit kepala. Lantak lah org nak cakap ape kn. Lagipun bertudung. Yg penting selesa kat rumah. Mandi pun rasa sejuk segar jeee.

5y ago

Haa tu laa.. Haa nk gunting gak laa.. Huhu

Org tua² dlu xbg potong sbb nk kita senang ikat sanggul ketat² time pantang nnty bg keluar angin.. Klu pendek susah la nk ikat

Sy husben trim rmbut sy pendek trus..😂tnpa d pinta..dia sndri potong an..kata nti pns...trus trim gune ketam..😂😂😂😂

5y ago

Hahaha... 👍👍 Terbaek....

ada org2 tua dlu xbg ptong rmbut..tp rsanye mitos je kot sbb cam xde kaitan je ngn kandungan 😅😅

5y ago

Baik.. Ni husband suruh potong.. Biar t senang nk urus.. So nnti mase bersalin.. Rambut dh panjang sikit an.. Asal boleh sanggul nnti.. Ok laa.. 😊

Klau nk rebonding rambut boleh x? 😅😅

5y ago

Ni mmg xboleh.. Huhu lagipon bau ubat nye kuat.. Bahaya..

Sy potong rambut masa pregnant.

Saya ptong je

Boleh sis.

☺☺

Mitos