POTONG RAMBUT SEMASA HAMIL

Hi , boleh tak nk potong rambut ? Kenapa ya ada org tua tua cakap pregnant xboleh potong rambut ? #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

4 Balas

Orang tua dulu banyak kepercayaan yg pelik kadang tu. Risau mengundang khurafat kalau terlampau percaya. Takde masalah pun nak potong selagi tak bercanggah dgn hukum.

takde masalah pun. orang tua memang ada yg masih percaya pantang larang. tanya dia kenapa.

Sy buln lepas br potong hahaha Paneh 😂 Preggy 7 bulan Alhamdulilah ok jew..

Boleh je