tanda²

Tetek bengkak dah 2 mggu still tak turun . Lpstu asik nk kncing jer n lapar . Period dah lewat 10 hari ?? Nk check upt takut kecewa ada sesapa tahu ni tanda² kite pregnant ke ???

2 Balas

Sis kena buat upt jg. Kalau tak makin tertanya2 sis sama ada pregnant atau tak. Kalau negatif jgn rasa down. Mgkn Allah blm bg rezeki lg. Tp kalau positif sis boleh jaga kandungan baik2. Bersangka baik ja dgn Allah ye sis.

Cek jela upt sis. Tanda2 pregnant kat orang lain xsemestinya sama dengan sis. Kena buat upt jugak untuk sahkan. Semoga ada rezeki sis