Period Lewat ?

Period Last 29/2 period seterusnya 4/4 tapi sekarang dah lewat 14hari boleh ka saya check upt saya takut kecewa lagi plzz petolongan

3 Balas

Saya last period masa bulan puasa haritu . Tak tahu pulak prggy. Buat tak tahu jaa. Last² dapat tahu dah masuk 4 bulan. Takot nk buat buku punya pasal. Saya buat buku dekat klinik swasta. Lepastu boleh refer dekat klinik biasa

Awak cuba je check. Saya pun macam awak TTC. Jangan kecewa okey ? Ambik positif feed je 💕

Cuba check. Mna tau ada rezeki sis