First time

Assalamualaikum.. maaf nak tanya.. period lewat dua hari n saja nk check upt n naik mcm ni… apa yg perlu sy buat yaa? Sebelum ni pernah lewat hampir dua minggu tp tak pernah naik mcm ni.. sy takut nak bgtau suami dulu sbb takut nak bagi harapan .. takut kecewa😞

First time
9 Balas

alhamdulillah. ni positif biasanya wlaupun line x terang. kalau nk terang tunggu 2 minggu lagi baru test lagi. kalau nk buka buku pink kt klinik biasanya 8 minggu ke atas. boleh cuba call klinik berdekatan dulu.

3y ago

Terima ksih banyak atas nasihat nyaa… doakan sy yaa😌

Alhamdulillah positif pregnant ni sis. Lepas seminggu dua nanti In Shaa Allah lebih pekat double line. Jaga kandungan baik2 jangan buat kerja berat2

3y ago

Terima kasih banyak.. semoga allah izikan sy jaga malaikat kecil nii

Tunggu sebulan lewat period. Test semula. Dapat je double line sama terang dah boleh pergi klinik untuk pengesahan kehamilan.

3y ago

Baikk terima kasih yaa 🙏😌

tahniah...positive tu puan.. bnyakkn bedrest Dan jngn angkt brng berat tau.. semoga dipermudahkan sepnjng kehamilan..🥰

3y ago

Terima kasihh ☺️☺️

alhamdulillah tahniah sis tkpe sis fikir yang baik baik saje insyaallah tkde ape aminn 🤲🥰

3y ago

🥰🥰thank you

Sye penah naik mcm nie.. selepas seminggu dtg bulan..betul2 kecewa..

3y ago

Tu laa sy takut… semoga dijauh kan laa 🙏🙏

Alhamdulillah tahniah sis..positif tu

3y ago

Terima kasih banyak.. semoga allah izikan sy jaga malaikat kecil nii

alhamdulillah tahniah 😊

3y ago

Terima kasihh 😌🙏

tunggu dah sebulan lewat

3y ago

Baikk terima kasihh 😌