lewat period

Hi semua...sy nk tanya...last period 8.2.20..bln ni tak dtg period lagi..utk pengetahuan period sy sblum ni mmg tak regular..tapi mula awal tahun period dah regular...bila boleh check upt..tgk tanda hamil semua nya ada...tp upt je takut nak check...

1 Balas

Hi.. kita terbalik plak.. sy period mmg teratur. Bln ni je mcm pelik sikit, sbb jumpe hari subur pada kitaran hari ke27. Ikutkn period mesti dtg dalam 20hb.. ( bln lpas 21.02.2020 ) Klu da hari subur lewat kne extend lagi 14 hari laa period dtg .. jadi 30hb

5y ago

9 hari da agak lame tu..