Pregnant Or Not.

Klau ikutkan dah lewat 10 hari. Tapi saya takut nk chek UPT. Saya kejap2 lapar. Tak kene dengan makanan jadi muntah dan terus sakit kepala. Perut akan sakit macam kita datang period. Biasa sy makan petang dah tak lapar. Tapi bila kita rasa mcm kenyang. Tapi malam terus sakit perut mcm nk datang period. Bila makan terus okay. Makan bukan makan banyak pun. Mcm main2 je mkn. Agak2 ada tanda pregnant ke. Sy harap ada rezeki bulan ni. Menunggu rezeki

7 Balas

klau duk teka teki cmni,mmg susah sis..test je pkai upt..klau xde rezeki,kena redha lah..sy dlu pon cmtu,tkut nk test upt sbb takut kecewa..bkn apa,klau kita tahu awal yg kita preggy,boleh dh start mkn folic acid apa smua tu..sbb bnda tu pnting utk baby kita..sy doakan sis ada rezeki utk jd ibu ya..

Apa2pun mmg kena cek upt jugak kan utk kepastian 😊 Moga ada rezeki dan dipermudahkan semuanya..

Sy pun rasa symptoms mcm tu... Cek upt double line.. Wlupun samar2... Tapi still x missed period

Symptoms tu betul Dah.. Nak kepastian kena check juga sis

Symptom sme ngn org preggy..cek upt

Apa apa pun cuba check upt sis

Good luck