Tahniah kepada pemenang Pra-Ramadhan Giveaway bersama TAP!

Terima kasih kepada semua yang telah menyertai pertandingan Pra-Ramadhan Giveaway bersama TAP yang lalu. Tahniah diucapkan kepada pemenang yang terpilih iaitu Puan Nurul Nabihah dengan sebanyak 25649 Kreatif Komen🥳 Pemenang telah berjaya membawa pulang sebuah periuk tekanan Tefal (pressure cooker) bernilai RM359! Kepada yang tidak berjaya, jangan lupa untuk sertai pelbagai lagi pertandingan menarik sepanjang bulan April ini ya!😉

Tahniah kepada pemenang Pra-Ramadhan Giveaway bersama TAP!
7 Balas

tahniahh😍😍👏🏻pd pemenang..puasa n raya ni leh.masak.sedap2 nnti..... hehehe..🎉🎉🎉🎉yeayy

Waa.. Tahniah pemenang 👏🏻👏🏻👏🏻🎉🎉 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tahniah pemenang #TAPSupermoms #TAPactiveusers

🤩Tahniah u... 🎉🎉🎉

tahniah . byk tu komen..hihi

thanks you theAsianparent

tahniah