Tahniah kepada pemenang Hari 2 untuk 7 Hari Giveaway bersama TAP🥳

Terima kasih kepada semua yang telah menyertai Pertandingan 7 Hari Giveaway bersama TAP. Tahniah kepada pemenang terpilih untuk Hari 2, iaitu Puan Are Iin kerana telah berjaya membawa pulang Multifunction Carrier Bayi🥳 Jom sertai dengan lebih aktif lagi sepanjang minggu ini untuk membawa pulang hadiah yang menarik setiap hari!

Tahniah kepada pemenang Hari 2 untuk 7 Hari Giveaway bersama TAP🥳
7 Balas

Waaa.. Tahniah mommy are iinn 👏🏻👏🏻👏🏻. Alhamdulillah, rezeki menang lagi 🎉🎉🎉 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Alhamdulillah..terima kasih TAP..🥰🥰🥰

3y ago

Waaa.. Tahniah mommy are iinn 👏🏻👏🏻👏🏻. Alhamdulillah, rezeki menang lagi 😍😍 🎉🎉🎉. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

wahh😍😍😍tahniahh

taniahh.. 😍😍

tahniah

tahniah. 👏

3y ago

Tahniah♥️♥️

tahniah