Pemenang Hari 5 & 6 untuk 7 Hari Giveaway bersama TAP🥳

Terima kasih kepada semua yang telah menyertai Pertandingan 7 Hari Giveaway bersama TAP. Tahniah kepada pemenang-pemenang, Puan Hana Suha dan Puan Nurul Nabihah. Nantikan Pemenang Terakhir untuk hari Ke-7 yang akan diumukan pada hari esok, Selasa 30 Mac 2021. Tahniah buat pemenang!

Pemenang Hari 5 & 6 untuk 7 Hari Giveaway bersama TAP🥳
8 Balas

Min, i see her afford. Sekali masuk dekat 5000 or 7000 gak jawapan sis hana suha ni.. susah nak lawan 😂 btw Tahniah Sis!! 🤩🎉🎉🎉

Tahniah kedua-dua pemenang. 🎉🎉🎊🎊 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Tahniah pemenang 👏🏻👏🏻👏🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

tahniah utk pemenang..🥳🥳

tahniahh😍😍😍😍🎉

tahniah sis👏👏

sayau kenuan siku

thniah