Tahniah kepada pemenang Hari 3 untuk 7 Hari Giveaway bersama TAP!

Terima kasih kepada semua yang telah menyertai pertandingan 7 Hari Giveaway bersama TAP yang lalu. Tahniah diucapkan kepada dua pemenang terpilih iaitu Puan Norabita Jamue & Puan Farra Izzati kerana telah berjaya membawa pulang Bantal Menyusu 4-in-1 U-Shaped setiap satu🥳 Jangan lupa untuk sertai lagi sepanjang minggu ini untuk menang hadiah yang lebih menarik daripada kami!

Tahniah kepada pemenang Hari 3 untuk 7 Hari Giveaway bersama TAP!
10 Balas

Tahniah pemenang 😍👏🏻👏🏻👏🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

tahniah puan Norabita Jamue Puan Farra Izzati

Tahniah pemenang #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Alhamdulillah, thank you theAsianparent ❤️

3y ago

tahniah

tahniahh😍😍😍👍

Tahniah...🥳🥳

Tahniah....

Post reply imageGIF

tahniah..

Tahniah

Post reply imageGIF

22week