Tahniah kepada pemenang Giveaway TAP!

Terima kasih kepada semua yang telah menyertai Giveaway TAP bulan Februari lalu. Tahniah kepada pemenang terpilih iaitu Puan Nur A.W dengan jawapan yang paling kreatif & paling banyak🥳 Nantikan email daripada pihak kami untuk pengesahan pengeposan hadiah. Jangan lupa untuk Sertai pelbagai lagi pertandingan menarik kami yang lain sepanjang bulan ini!

Tahniah kepada pemenang Giveaway TAP!
8 Balas

Waaa.. Tahniah ibu mateen, puan @Nur A. W 👏🏻👏🏻👏🏻😍🎉🎉🎉 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Alhamdulillah🤲..rezeki anak Terima kasih #TAP ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Tahniahh 🎉🎉 #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Tahniah #TAPactiveusers #TAPsupermoms

tahniahh😍😍👍

tahniah

Tahniah