zincofer

Telan ubat ni je muntah...da seminggu xmakan ubat ni...ad apa2 effect x...mummys ad tips nak mkn ubat ni tanpa muntah ???

51 Balas

Sy mkn zincofer ... Mmg pening mual.. n air liur jd bnyk. . Huyung. Lama sikit baru dia ok. So tukar iberat.. baru ok.. Jangan x mkn ubat vitamin tmbh drh . nnti hb x cantik... N penyerapan zat/vitamin x smpai ke baby dgn baik. Tumbesaran baby x cantik nnti. #pengalamanNasihatDariDokter.