Iberet @maltofer?

Iberet cs zincofer.. mana yang lagi ok utk tingkatkan hb low? sebelum ni saya mmg mkn zincofer tp dah xboleh terima dh selalu nk muntah lepas makan zincofer, mommy² yang mkn iberet ok x? @ maltofer? saya dh seminggu tgl ubat xmakan. Risau jgk dah lama xmkn ubat. #28w pregnancy #firstbaby

4 Balas

Ye betul sy masa 1st checkup klinik doc suh consume iberet..try zincofer 1x je terus pening so continue dgn iberet je.. so far ok,,hb pon cantik 💪🏻 insyaAllah ikthiar cuba mana yg ok

Sy baru je start consume iberet dlm seminggu. Besok ade checkup kk. Hopefully naik la hb. Sblm ni mkn zincofer tp x serasi dgn sy . Tp byk dgr org kata consume iberet mostly dpt naikkan hb.

4y ago

Iberet okay dari zincofer. Rase dia x teruk mcm zincofer. Hehe

kalau saya,saya suka maltofer

Ibrret ok