zincofer

Sy nk tny...boleh x klau sy mkn ubat obimin jew...sbb ritu dokter ad bg ubat zincofer,tpy tiap kali sy mkn,sy muntah teruk..boleh x bg pendapat yg mne pernh mkn ubat zincofer,prnah x dpt kesan mcm 2 lepas mkn ubat... #16w

2 Balas

Cara sy, jarakkan 3/4 jam lepas makan dan makan sbelum tidur mlam. Baru tk muntah. Ada juga yg minum dgn orange juice. Sis boleh try.

12mo ago

berhasil ke mkn sebelum tidur? hb naik tak?

kakak sy pon tak boleh telan zincofer..so dia beli obimin je makan...