zincofer

Telan ubat ni je muntah...da seminggu xmakan ubat ni...ad apa2 effect x...mummys ad tips nak mkn ubat ni tanpa muntah ???

51 Balas

Saya makan ubat tambah darah je ubat lain tk makan sebab bila makan ubat tu suka sangat terlekat dekat atas lidah lepastu... Pahit tu diaaaaa boleh muntah klau rasa pahit dia 😂 nasib ubat tambah darah tu tk melekat dkt atas lidah klau tk semua tknk makan 😂 hb saya sekejap naik bila datang hari seterusnya turun pulak pening cek klau laguni 😂