zincofer

Telan ubat ni je muntah...da seminggu xmakan ubat ni...ad apa2 effect x...mummys ad tips nak mkn ubat ni tanpa muntah ???

51 Balas

Sebelum nih mmg tak lehh telan zinfocer ..skip makan gak .. tapii selagi tak makan tuhh selagii tuhh risauu ..cam dok pikir je tak makann lagi ubat nihh haa .. sekarang cara saya tok ngelak kan mntahh .. saya telan sebelum tido pastu sape cikit mnyak cap kapak kat dada supaya ngelak mntah . Alhamdulillah berkesan .