zincofer

Telan ubat ni je muntah...da seminggu xmakan ubat ni...ad apa2 effect x...mummys ad tips nak mkn ubat ni tanpa muntah ???

51 Balas

Makan ubat tu dgn air oren dan buah naga atau strawberry atau buah buahan lain yg awak blh makan & kaya dgn vitamin C.... InsyaAllah cepat naik... Sbb sy amal zincofer n buah naga je setiap hari sebijik buah naga merah.. HB naik je mendadak dlm masa 3hari😂

4y ago

Sy makan mcm tu je.. kupas kulit pastu mkn... Kalau sis tak boleh nk ratah gitu..sis blend je buat jus pun sedap.. hehe