zincofer

Telan ubat ni je muntah...da seminggu xmakan ubat ni...ad apa2 effect x...mummys ad tips nak mkn ubat ni tanpa muntah ???

51 Balas

Sblum zincofer, ada dpt obimin tak? Kalau ada mkn dlu obimin sementara nk tunggu next checkup. Mase checkup pastikan bgtau nurse awk tkleh mkn zincofer. Nnti doc tuka iberet. Iberet ok skit.. tak seloya zincofer. Takpon awk pegi je la farmasi beli iberet. Yg penting next checkup kne bgtau misi