Perut besar

Tekanan betul mengandung kali nie...kandungan baru 6 bln tp perut nmpak mcm dh nk bersalin...pergi mana2 mesti org tegur perut nmpak besar sgt...ada x mummy2 dlm nie mengalami situasi mcm sy....

51 Balas

Sabar ye sis. Mulut org ne kita xleh bawak bincang. Diorang mmg suka bincang sndiri2. Persetan kan semua itu. Janji ibu sama baby sehat2 sja. Moga d permudahkn urusan bersalin sis. Aamiiinn

Mulut manusia sis mcmg mcm tu, lau perut besar ditanya knpa prut besar kalau prut kecik pn nak jugak ditanya kenapa perut kecik..ape y dorang nak sbnrnya pn x tau la

Sy pun pernah macam tu..tapi sy buat tak tahu je apa orang cakap..sy yg bawak perut bukan suruh orang yg mengata tu bawakkan..asalkan kita sihat baby pun sihat..

Sy skng 7 bulan perut mcm bru 4 bulan haha..rilek je..sbb sy pon kecik comel so perut pn comel baby pon comel😋 sume comel laa hahaha perasan jp..😅

okay la tu.. mcm sy ..kndungan nk msuk 7bln.. tp org rmai ckp kecik.. 😔 tp sy xkish.. kecik ke besr.. jnji bby dlm kandungn sy sihat☺️🤗❤️

sama laa saya sis , baru anak pertama . tapi semua tegur ckp baby first biasa perut tk besar sgt 😪 . saya risau sgt pegi scan perut baby tk besar pon . 1.7 je

5y ago

baby awak dah berapa bulan? saya dah 7bulan berat baby 1.4kg.. ramai yg terkejut kata baby saya besar😅 (ye ke besar?) #firstbaby

Bersyukur la 6bulan da nmpk perut .. Sy bru 5bln lbih ... Org ckp " eh keciknya " , " xnmpk pun perut " ... Len org bdn xsama sis .

Abaikan je sis tak payah dgr apa org cakap. Tak payah stress2 kesian kat baby kalau mommy dia stress2. Lain org lain size perut time mengandung

Perut besar pun orang pertikai eh sis 😅 normal je sis. Janji baby sihat dkt dalam 🤗 selalu orang risau perut tak nampak lagi heheh

Sama la kite, sy bru 32w tp smua ckp tngu hari ke tu...geram plk, myb sbb prut jtuh kebawah. Jdi snyum je la bila org tnya 😊😀