Perut besar

Tekanan betul mengandung kali nie...kandungan baru 6 bln tp perut nmpak mcm dh nk bersalin...pergi mana2 mesti org tegur perut nmpak besar sgt...ada x mummy2 dlm nie mengalami situasi mcm sy....

51 Balas

Ok la tu. Sy baru 4 minggu, perut da mcm 3 4 bulan😂maybe sbb badan kecik kot, tu terlebih nmpk tu😬da mmg preggy terima jela hihihiii

Takyah amek port , sebab nya , depa takde soklan sebenanya nk beborak topik apa .. tu soklan yg sama .. so just cool n chill

Buat xtahu je. Sy dh 36w pn prut mcm 5bulan org kata. Sy x pikir sgt, as long growth bby dlm sihat dan mgikut carta dia.

Sy 6bln bby da trun.. perut da bsar cm nk brsalin.. doktor tegur 😅 sy xrisau ppe.. hppy bby sehat bile cek..

Sama ngn sy...baru 3 bulan lebih org tegur mcm da 5 6 bulan..sy ok je...wat lek wat peace je sis ✌

Hahahah saya 6bulan orang Tanya dah berapa minggu 🤦. Bila kata 6 bulan org kata keciknya perut bla bla bla blaaa

5y ago

Sama sy pon. Org ckp x nampak sgt plak even dh 5 bulan. Nurse sdiri ckp awk punya kecik

Betul tu sis😁...sama la kita Sabar jela kkk...jgn simpan dlm hati..xelok utk baby..kita happy2 je kk..

Janji baby sihat dalam perut tu, saya dah 8 bulan pun orang tegur tak nampak mcm nak bersalin pun 😂

Sy pulak terbalik. Dah 8 bulan tapi perut kecik mcm baru 4-5 bulan . Org asyik ckp perut kecik je

4y ago

sama laa. 😂 redha jela kalau orang cakap nampak kecik. yang penting baby dalam perut sihat.

Buat relax je.. Jnji bby n ibu sihat.. Xyah nk stress2 sgt.. Biase la mulut org.. 😊