3rd pregnant..

Haiii semua...Sy last pe period 7/6/19... Sepatutnye next period 8/7 cam tue..Kitaran 30-32 hari..Mase period delay 3 hri sy cek upt,naik double line..Skrg sy asume yg sy pregnant dlm 8week..Sy nk tnye bhya x klo sy x pg cek doc dlm mase t'dekat nie??Lg 1 sy prsn perut sy mcm bsr semcm,mcm org dh pregnant 4bln cm tue..Sblm nie pregnant kn 2org sblm nie perut kecik je,jenis x besar..9 bln nmpk mcm 6-7bln je cm tue..Kali nie plak besar..Ade x sape2 mcm sy??

3 Balas

Hi. Saya pon saya . Bru 9 minggu sluar da bnky yg x boleh pkai. Sblm ni preggy smpai 4 bln elok je pkai seluar jean. Tp kli ni selera lain mcm smpai suami ckp x kn 9 minggu da x muat sluar😅😅. Nk ckp kite gemok lah tu🤣🤣

4y ago

Samaaaaaa....😂😂😂😂😂

Utk anak pertama atau kedua perut mmg kelihatan kecil. Utk pregnancy seterusnya, memang akan nampak besar lagi.. normal tu

Momy..kita nk sama..klau diikutkan skrg sy 7weeks(in shaa Allah) tp suami ckp perut besar mcm pegnen 5bln..stress mak..#2ndpregnancy

5y ago

Hri nie sy pg klinik scan..Klo ekot tarikh period syg pregnant 9w2d,tp scan 8w1d.. Doc kta biase klo tarikh scab lari semggu dr tarikh kiraan...