14 minggu mengandung

salam.. sy mengandung 14 minggu tapi sy tak rasa apa2 kt dlm perut sy .. rasa mcm seperti x mengandung... perut pun tak nampak sgt mcm hamil... kalau minggu sebelum nie sy ada rasa sakit2 kt ari2.. rasa perut menegang mcm dicucuk2... tapi dlm minggu ke 14 nie rasa sakit tu semua hilang.. adakah normal? sy risau sgt klu jadi apa2 kt baby dlm kandungan nie? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

bb kecik sgt lg..klau awl2 rse sakit tu sbb rahim nk mmbesar..positif puan..insyaAllah bb sihat2 je..plg awl 4 bln blh rse bubble..letup2..halus je..kdg 5 bln baru rse..ats perut msg2.klau xde sakit perut melampau or darah jgn isau