?

Tdy pergi hospital sebab kluo cecair darah warna coklat..x lama sakit? dokter check gan amik darah...dokter ckp laluan cuma bukak 1cm..dokter soh balikk dlu...x lama sakit pinggang gan bawah perut kjap ilang kjap sakit...kerap kluo darah...klau mcm tu kne g hospital lagi sekali atau tunggu air ketuban kluo?????

8 Balas

Sis dah contraction tu sis. Saya keluar lendir coklat juga. Malam tu contraction setiap 2-5min. Pergi hospital terus dah keluar darah banyak dah. Lepastu dah bersalin.

dear contraction tu bpe kerap ? kne kire .. klau 5 minit skli sakit means jln da bkk 6-7 cm ... pegi spital straight away sbb kerap kua darah ..

Boleh datang lagi hospital sis cakap sakit kerap datang..itu namanya contraction

kira kontraksi tu dtg berape kerap... klau mkin kerap dh boleh g hospital

pergi spital la contraction Tu anak sulong ke?

Pergi hospital terus. Semoga dipermudahkan

mg d pmudahkan segalanya..aamiin

pegi hospital sis