turun darah

Ad x ibu2 yg yang hampir bersalin kluar darah...mcm sy dah 2,3 Hari perut asyik mengeras dgn sakit pinggang... Smlm kul 2 ptg tetiba ad darah mengalir... Abis Kat kain batik..pas kluo darah tu Sy g Mandi sblm nurse sampai Kat umah..tapi mmg ad ketul darah skli.. now kna tahan ward dokt nk pantau..elok2 ja warded darah x kluar pulak..normal ke mcm tu..now 36 week 5 days..ank first

1 Balas

Klau mengeras mmng x lama dah nak bersalin tu...saya keluar darah dgn air pastu smbg contraction 2minit sekali mai 2minit sekali mai mmng x boleh bwk bincang sis😂