Ingin tahu

Nak tanya saya pergi hospital sebab saya ada spotting..dokter check dokter cakap saya baru lagi scan tak nampak apa lagi..besok nya saya keluar darah banyak dengan sakit perut sgt²..pergi hospital dokter takde scan apa pon dokter cakap saya gugur kandungan 4 minggu (28/1/21)...(15/2/21) saya ada keluar macam sporting dua hari..(27/2/21) ada lagi sporting keluar dua hari..adakah tu darah gugur tak abis keluar? #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

better puan g chck n scan dgn doc d klinik swasta yg lain utk 2nd opinion