Pendarahan masa 8 weeks

Tdi mlm tiba2 kluar darah. P kecemasan. Doktor cek pintu rahim msih tertutup. Scan baby xjelas. Doktor ckp mcm nmpk degupan jantung baby. Selasa ni review buka buku.. First time kena panic attacks sbab terlalu cemas. First pregnant sy keguguran. Yg ni kandungan ke 2.trauma tu memang tinggi. Semoga semuanya baik2 aja.

4 Balas

sy pernah alami. 1st time miscarriage. 2nd time bleeding check preg at 5w. pergi hosp emergency buat TVS. nmpk kantung. doc suruh dtg lagi 4w scan blk dh nmpk janin. mmg panic sb trauma yg 1st. sy bed rest je during bleeding dlm 2 mggu mcm tu..

Sis bawak bertenang ye. Semoge takde pape ❤️

doa ye sis allah sntiasa ada dgn kita

trauma kan... saya pun macam tu la...