Normal ke 10 weeks tpi baby msih tiada skull and ade macam benjolan di kepala bile scan

Tdi sy scan di klinik swasta, doktor ckp ade ketulan dikepala baby dn baby septutnye 10 weeks dh ade skull (tengkorak) tpi baby sy tiada skull lagi.. Tpi sudh ade denyutan jantung n pergerakan.. Sy risau bila doktor tu ckp macam tu.. Sebb ni first time buat usg scan n first time pregnant.. Ade ke yg macm ni..?? #ingintahu #firstbaby #1stimemom #seriusnanya

Normal ke 10 weeks tpi baby msih tiada skull and ade macam benjolan di kepala bile scan
1 Balas

dptkan second opinion

3y ago

kalau xde referral letter dri kk, pgi swasta dlu. nnti swasta akan bgi Surat ke hospital. Ada pakar cek