Cervix Erosion ( pendarahan pintu rahim)

Haritu nak pegi kerja.. tiba2 pantyliner Ada spot darah cair 50sen.. pegi klinik.. baby ok.. syukur.. cuma doktor kata pintu Rahim berdarah sikit.. common problem.. (kena speculum bersihkan darah Kat pintu Rahim).. adoi.. ? Ada Tak mama2 pernah mengalami di musim 3rd trimester ni? Skrg ni kandungan baru Masuk 28week.. ?

3 Balas

Last week admit kat hospital. 27 weeks, no contractions, baby sihat, doc kata cervic erosion. Darah + dengan lendir.

Speculum is very ngiluu..😂

4y ago

saya mengalami cervical erosion, kandungan baru ja 9 minggu 🙁 risau bila doktor cakap boleh jadi punca keguguran

Sy doc kata pangkal rahim sensitif.. Sbb tu kuar spotting..

5y ago

Serius x?