Masuk Ward

Semalam masuk ward selepas mengalami pendarahan. Doktor bgtau mungkin sy mengalami keguguran yg tidak dpt dielakkan (inevitable miscarriage). Masa scan baby smlm baby nmpk aktif dan ada degupan jantung. Cuma masa check dr bawah doktor nampak ada selaput putih yg dipercayai sebagai kantung bayi ?. Tolong doakan sy ya ibu2 semua. Ini first baby sy.. Semoga doa dr ibu2 semua membawa berkat kpd bayi dan sy..?

13 Balas

Semoga Allah mudahkan semua utk ibu dan baby... sentiasa positif..keep strong ibu... insyaallah Allah memberi yg terbaik UTK ibu dan baby...amin

5y ago

Terima kasih banyak2 ya utk doa dr ibu.. Semoga semua akan dipermudahkan.. Amen 🙏

semoga mummy and baby selamat dan sihat sihat walafiat seperti biasa...banyak2 berdoa ea mummy. 😊

5y ago

Terima kasih banyak2 ye mummy.. ♥️🙏🙏🙏

Semoga sis kuat Dan tabah yee. Insyallah Allah ada rezeki lain nanti, may Allah bless you..

5y ago

Terima kasih utk doa sis.. ♥️🙏

Doakan semoga ibu dan baby selamat baik2 je... semoga dipermudahkan.. Aamiin

5y ago

Ya..terima kasih lg sekali ♥️

Semoga dipermudahkan. Dan semoga baby selamat dan sihat.

5y ago

Terima kasih byk utk doa sis bt sy dan baby.. Amen ♥️🙏🙏🙏

Semoga dipermudahkan semuanya dan sis dan baby xde apa2.

5y ago

Thank you so much utk doa sis.. Amen ♥️🙏🙏🙏

harap semua nya ok sis.. bnyk ke keluar pendarahan?

5y ago

Amen 🙏🙏🙏

Smoga akak dan bby xda apa apa smoga bby slmt amin

5y ago

Terima kasih utk doa adik.. Tuhan memberkati kita ♥️🙏🙏🙏

sis Sbr ye insha Allah Semuanye akan Okay...

5y ago

Amen 🙏 terima kasih sis ♥️

Harap semua ok...doa yg baik2.god bless..

5y ago

😊😊😊😊welcome..