Keguguran keluar darah mcm period

Hi mummies. This is my first pregnancy. So tdi doktor sahkan saya keguguran. Sbb pgi tdi bgn tido ada kluar darah. Nak tnya apa je yg saya ptt buat? Darah ni mmg kluar neutrally ke if kndungan 5 minggu 6 hri. Ke kene cuci? Sbb kantong msih kosong time scan.

1 Balas

Doctor dah scan dah confirmkan complete misscarriage ke? Doctor yg kena sahkan kena cuci ke atau dah kluar habis sbab dia akan scan. Dah kluar ke kantung tu

12mo ago

Allahu.. mcm sy dulu no 2.. Sy g hospital terus n doc scan dr bwh tue.. klu dh complete keluar n xada papeh time scan mmg xperlu cuci sis.. Cuci ni bila ada yg tertinggal kt dlm.. Salam takziah sis