Scan baby tapi kantung dan janin tak nampak

Td pegi check dekat klinik kesihatan..kalau ikut pengiraan sy last period usia kandungan adlh 7minggu tp bila doctor scan td janin tak nampak..kantung pun tak nampak..check mmg +ve pregnant. Doctor bagitau sepatutnya dh blh nampak dah..And doctor pun suggest pegi klinik swasta untuk buat scan TVS..rasa bimbang sangat 😔

13 Balas

saya pun sama, lps g kk saya trs g swasta scan melalui vagina... alhamdulillah, nmpk kantung cuma janin ny xnmpk lagi... 2minggu lgi repeat scan...

2y ago

kalau Macam tu saya kena pegi swasta jugak la sebab saya scan dkt Rahim pun tak nampak jugak..Sekarang admit wad disebabkan bleeding