Hi. Saya tadi pegi scan perut, tapi X nampak kantung. Dan doctor kata mmg nampak Rahim mengembang..

Hi. Saya tadi pegi scan perut, tapi X nampak kantung. Dan doctor kata mmg nampak Rahim mengembang.. pernah tak ibu2 jadi situasi macam Saya. Saya sangat risau...😪

5 Balas

Dear... Tenang syg.... InsyaAllah ade.. Mgkin awl tu.. Baby menyorok kot.. Sbr.. InsyaAllah nanti nampak.. Sy ada pengalaman mcm ni... Tp sy xnk la cerita kisah selanjut nya.. Cuma sy doakan y baik2 buat awk taw

1y ago

baik sis. insya Allah .. tq ♥️

hi mommy sye baru lepas scan semalam 6w1day tapi still xnpk ape2 cek hcg memg pregnant doc kate dtg lagi 2weeks masih awal lagi,,insya Allah ade tu sis sabar yer kite ibu kena yakin n kuat ok😘

1y ago

ok sis...baik. tq sis ♥️

hi sis boleh saya tahu sekarang mcm mana? sama mcm saya kandungan 5W tadi cek doc just nmpk rahim mengembang je.

thanks sis ❤️❤️ Amin insya Allah sis...

6 mggu ke ats baru nmpk sis...

1y ago

wahh. tahniah.. sy pon tggu 8 9 mggu nk klinik buka buku pink.. sakrg dmm plk.. tpksa wmbik paracetamol td 2 bjik. risau jgk. sbb bln 3 lps pnh ggur.