Scan kk nampak janin scan tvs tak nampak

Boleh jadi ke scan dekat kk nampak janin. Bila tvs dekat swasta tak nampak pun janin. Ikut period 10 minggu. Ikut scan kantung 8 minggu

5 Balas

hm tak sure pula. seeloknya sis cari 3rd opinion dari klinik lain. bacaan scan ni atas skill doktor/sonographer tu & kualiti mesin juga. saya haritu scan di KK 4 doktor tengok semua suspect ectopic. tapi bila refer ke hospital besar, 6 doktor lain tengok semua nampak sihat je baby dalam rahim.

boleh jadi sbb alat tu. sy pernah pergi 1 klinik swasta tu scan mmg nampak la tp doktor ketuk2 dulu mesin scan dia😂 uzur dah mesin

secara logik nye tvs scan tu yg ptut nmpk janin compare to scan biasa kt kk..

baby dah ada heartbeat ke sis..

3w ago

Saya dah gugur sebab start bleeding