Pendapat

Hye ibu2 semua... Nk tnye... Kandungan 6minggu tk nmpk ape2 lg ke? Td bukak buku pink dan scan, doc ckp baru nmpk kantung... Yeke.? Usia kandungan 6minggu baru nmpk kantung je ye?

1 Balas

6 minggu mmg baru nampak kantung je sis. Biasanya 10w ke ats baru nmpk janin n heartbeat. Nanti biasanya doctor akan repeat scan lg. Kalau tak repeat scan dah, sis boleh je gi klinik swasta bila dah 10w keatas.

5y ago

Lega rasenye... Mcm2 baca dkt google...10mgu ye baru nmpk.. Tq sis...