Kantung Nampak Samar

Td pergi scan.. Ikut perkiraan kandungan dah 5 minggu lebih.. Tp bila scan doc ckp kantung xberapa nmpk.. Xsmooth.. Xjelas.. Tlg doakan sy.. 2nd pregnant slps keguguran tempoh hari..

4 Balas

Sya pn sma, last week (kandungan 10w) sya jmpa doktor, nmpk kantung sja.. doktor diagnosis as blighten ovem n bagi 2w utk biar ggur sndri.. tpi sya masih mngharap keajaiban Allah.. semoga kita dlm keadaan baik2 hndknye..

Saya waktu scan 5 minggu pun mcm sis.. doc sruh is repeat scan lagi 2 minggu.. lepas 2 minggu scan, waktu kandungan 7 minggu dah nampak jelas dgn heartbeat baby ☺️.. InsyaAllah sis xde apa2

kandungan sy 5 minggu 6 hari..scan perut tak nampak,scan melalui faraj baru nampak baby dan kantung,dh boleh dgr jantung baby sekali..

InsyaAllah . Ada rezki .saya 12week baru jelas . Sekarg dah 32week