suami nak baby boy tp dpt girl lg

Td bru lepas scan jantina. Bila doc beritahu jantinanye girl, sy tgk reaksi suami mcm biasa saja. Dia mengharapkn boy utk yg 2nd. Saya tahu dia sedikit kecewa. Kesian pulak tgk dia. Hihi.. sy tahu kalau dpt baby boy mesti reaksi dia mcm hepi2. Tp kami bersyukur baby sihat dan sempurna sifat. Itu yg penting. Baju kakak boleh lah menurun ke adiknyee..l

5 Balas

Sama la suami ada gender yg dia nak. Sy kata apa Igt bole request2 ke. Haha Suami nk girl anak first ni. Masa scan awal2 Dr kata maybe boy. Sy hari2 basuh suami ckp Allah tu maha terbaik, kalau dpt boy maksudnya boy la yg terbaik utk jd anak sulung kita, kalau girl Allah bg mksudnya itu yg terbaik. Apapun jantina itu la yg terbaik utk kita. Sllu ckp gitu smpai husbnd pun ok and redha x nk memilih asalkn sihat ckup. Sklu masa scan 24,30 weeks Dr scan girl. Alhamdulillah happy suami.

Saya ada 3 anak perempuan.skrg ni pregnant yg ke 4 dah masuk 33 weeks.masa buat detail scan hari tu doktor ckp baby dlm kandungan ni mgkin perempuan.saya terima ja seadanya.kalau itu dah rezeki kena terima dgn redha

5y ago

Waa 4 girl la nti.. Tulah terima saja kn..

Sama la kita tp nnt dia ok lah tu. Sy siap ckp lagi kat husband, jgn macam2 ha, jantina baby ni ikut sperm husband tau. Hahahaha. Jangan nak salahkan bini. 😁😂

5y ago

😜😜😜😜

sy ada 1girl 2boy dan scan bkl DPT boy UTK ke4..redo je janji sihat dan dipermudahkan.

Xpe sis~~ y penting smua sehat..