mummy share la pngalaman jantina hamil baby girl/ boy

macam saya ramai cakp baby girl smpai ada makcik ngaji da tua jgk la pun ckap baby girl ..bile dgr cmtu sy aminn sbb mmg tringin ..tp bile sy scan 15minggu dctr ckp boy.. sy ok je.. janji ank sihat sempurna..😁 konon2 kalo dpt girl da sepasang la..sbb ank 1st boy.. hihi

1 Balas

kalau doctor ckp boy .sllu mmg boy ..jarang boy tukar jd girl hehe tp klu girl boleh jd boy bnyk dah kena mcm ni smpai trbeli dah bju2 girl 😁 klu awl2 dah detect boy sb nampak dah senapang kcik tu🤭 so jarang la salah jantina .. klu girl mau 2 3 kali scan untk pastikan btul2 bby girl .. 😁