Jantina baby, doc kata boy kakak kata girl.. sec baby first baby x prnh dpt gmbr scan...

Assalammualaikum, ibu ii saya keliru jntina baby mcm dlm gmbr nie.. doc kata boy kakak saya kata girl... ibu ii ade yg sama seperti saya #ingintahu #secbaby

Jantina baby, doc kata boy kakak kata girl.. sec baby first baby x prnh dpt gmbr scan...
8 Balas

Better pakaian baby jngn beli boy atau girl beli yg nude ii dua ii leh pakai 😂 haritu org scan 3 kali baby boy last ii keluar girl 😂 Comel je dia pakai baju warna pink🤣😂

Kalau girl ada nampak burger sign ada 3 line..kalau boy akan nampak bonjol bulat mcm timbul ...nampak gaya insyallah boy nampaknya sis

tu mcm boy sis sbb de telur dia..kalau girl dia ada bntuk bibir mmg xkn ada telur ke pe..kosong je contoh dlm gmbr sy ny bleh tgok..

Sy buat details scan kata boy, then masa 28w doc kk scan ckp girl, doc siap pggl nurse lain suruh tgk, semua kata girl 😅

Mcm sy dlu.. Mula2 scan boy.. Excited beli baju boy warna blue. Bila scan lg.. Girl pulak.. Pakai je la baju boy.

klau girl die Ade mcm garisan kt tengah

2y ago

yup boy insyaAllah

Mcm boy sis

mcm boy