HB

Tatau dah nk mkn ape oii nk naikkn HB ni ??? . Dari 12.6 trun 12.2 . Pastu trun 11.1 ? . Dah mkn jambu batu pon tk naik2 . Makan zincofer pon same . Pasni kene telan zincofer 2kali sehari ??? .

3 Balas

Sama la..sy 1st dgn 2nd trimester cantik je HB, dh 3rd drop 10 dgn 9 je.. supplement, buah, air ke ape sume dh try..tak jalan.. pembawakan kot..haha..so ari ni baru nk try 2 kali sehari mkn zincofer..huwaa..nangis woo..to demi anak..hehe

4y ago

Haha..sabar je la kn kita ni..huhu

try makan zincofer and kurma.. saya makan kurma 3 biji sehari cepat je hb naik.. makan waktu pagi.. insyaallah berkesan..

2y ago

posting lama ni 😅 . sy dh bersalin thun 2020 😅 . btw tq . nty next preggy boleh amalkan .

Nanti try makan zincofer dgn air limau tanpa gula ye

4y ago

Heheh amiinn