HB

Ibu2 nak bgthu. Sy ini dah mcm2 mkn untk tmbh darah . Ubt xperna tggl ... Tapi hb sy ttp turun .. sy bwu blik klinik . Check hb trun lg 9.8 pe nk mkn lg ye ibu2 .... Smua yg .. ibu2 srh mkn .. smua sy mkn .. jmbu batu lh .. hati ayam .. hati .. lmbu .... Mcm2 lh ... Tp .. ttp trun dan trun ... Naik pning duk pikir pe lg .. nk mkn

1 Balas

Yg bkesan peria..itu yg bg cpt naikhb..sy klu stkt hati,bym,jambu n ubat zat besi tu mmg tak naik hb..naik muak mkn tu adalah