Hai..saya nak tanya saya ada buat pregnancy test guna clearblue digital tapi not pregnant

Tapi saya check upt mamma perfect dari 19hb last 27hb double line dari samar sampai terang

Hai..saya nak tanya saya ada buat pregnancy test guna clearblue digital tapi not pregnant
6 Balas

sama mcm saya. guna casette positif. semua casette positif termasuk urine my husb. 😂😂sekali guna clear blue,not pregnant. fuhhh pedihh ulu hati. 😂

2y ago

haha..saya xcheck pulak air kencing suami🤦‍♀️

biasanya dh positif ni.. sy pun guna brand ni.. positif.. sy guna clearblue pum positif.. tp sy dh gugur baby no 3 aritu.. skrg tgh planning baby no 4 pula

mamma perfect punya brand tak ok sis…letak air pun boleh positif..cuba upt yg ada di farmasi..

upt mamma ni sis beli dkt shopee ke?lepas tu hamil tak? ada gi klinik tak check

same dgn saya.. macam mana ehh.. clear blue not preganant

tahniah sis