Upt guardian accurate tak.. Sapa pernah cuba ?

Sebelum ni guna mamma perfect mmg double line tapi samar.. Disebabkan ramai kata mamma perfect x elok sy try guna upt guardian plak.. Tapi kali ni urine sy agak cair disebabkan mlm2 asyik dahaga 🤣 pagi2 sy cek mmg dpt double line tapi masih samar #firstbaby #seriusnanya #ingintahu

Upt guardian accurate tak.. Sapa pernah cuba ?
8 Balas

kalau awak nak accurate beli clear blue digital. sbb yg tu 99%. sy dulu beli upt apa ntah samar teruk tp tupun tgk lps 15 min haha.. so mmg x percaya sgtla.. sbb waktu tu supposed to dtg period tak dtg lagi tp saje tgn gatal, tu yg dpt samar teruk.. lpstu g try clear blue digital nohh khauu 2-3 weeks dah.. tp waktu tu mcm betul ke tak eh.. sbb clear blue dah ada setahun dh tk pakai2 😂 tu yg confident pakai.. lpstu ehh positive la.. tp still lg mcm 50% lagi selagi tak dpt scan kn.. lpstu g jumpa dr, dr sahkan pregnant.. so puas lah hati sikit.. dri tertanya2.. apapun dh dpt upt positive terusla jumpa dr untuk sahkan kehamilan, supaya elakkan angkat benda2 berat n start jaga makan. tp awal2 ada yg dh nampak kantung ada yg belum,so nnt if x period lg atau turun darah boleh double check n scan balik.. sy 4 weeks dh nampak kantung

Lebih baik guna clear blue , lebih accurate . Saya pon samar2 . Siap ke klinik buat test tp doktor kata negative , dia kata maybe masih terlalu awal . Tggu bbrpa hari dan check semula . Sy guna clear blue terus . Mahal sedikit tapi atleast tak de berharap sgt 😅

2y ago

ouh tqqq 🥰🥰 next week sy try cek lg.. doa kn sy nah 😘

kalau nak confirmation boleh pakai clear blue digital tu. sbb dia boleh detect awal. mcm saya dulu, samar maybe lepas 15 min, ingt invalid.. lpstu saje try clear blue terus pregnant 2-3w. sbb awal2 mmg samar2 mcmtu

2y ago

ouh.. nanti sy try test guna clear blue plak.. sbb masa test sblum scan dpt not pregnant ja.. rsa mcm senggugut tu trus g scan..doktor kata rahim menebal ja.. tapi smpai hri ni xpriod 🤣 dh la sy ni irregular.. tp tu la test dok samar mcm tu jugaa..

sy guna mamma perfect pun samar2.. gi klnik scan tak nampak kantung apa.. test kt klnik pn negetif.. cyst fibroid apa pun tak ada

1y ago

test drah result tak pregnent ke,hbis yg upt gurdian samar sbb apa

hi sis ada info ? upt sy pn mcm ni baru td pagi .

Mungkin sbb masih awal. Cuba test lagi 2 minggu sis.

2y ago

aminn Insha'Allah. Semoga kita ada rezeki baby 2023 🥰

sis dh bpe lama lewat dtg haid

2y ago

Alhamdulillah sis klu dble Line tu ada tu sis ...xpe sis follow je nasihat doc jgn skip

positif tu. awal lgi