Clearblu digital not pregnant?

Dalam apps saya sekarang 4 minggu 5 hari, saya sebelum download apps saya memang ttc guna opk setiap hari sampai lah saya guna upt di shoppe and banyak kali naik double line. Tapi pagi ni saya guna digital clearblue not pregnant. Maksudnya saya pregnant ke tak 😭😭#bantujawab

2 Balas

tak pregnant. clearblue is the most accurate. upt shopee byk scam result. nk check upt...beli yg dkt farmasi punya. yg eco punya pun kdg bg false result

2mo ago

Tapi dalam masa yang sama saya pernah guna dio and tell tu jugak. Faint line jugak sis. Tanda tanda pregnant semua saya ada. Sekarang tgh sakit breast. Apa yg perlu saya buat ye

Boleh pergi klinik kesihatan untuk jimat duit, mintak nak scan confirm pregnancy

2mo ago

Boleh ke sis, sebab saya ada pergi swasta nak scan tapi clinic assistant tu cakap terlalu awal tak boleh scan.