Clearblue Digital

Hi! Kalau upt samar, clearblue digital boleh detect as pregnant ke? Ada tak anyone kes not pregnant tapi sebenarnya pregnant? #advicepls

3 Balas

Saya upt banyak yg samar2, sampai bawah cahaya matahari baru nampak. Check terus guna clear blue terus dia detect pregnant 1-2weeks, means kandungan masih baru. Thats why upt biasa tak nampak terang. Jgn risau mahal2 tapi dijamin boleh detect

clearblue ni accuracy dia 99% x silap... so kalau upt brand lain tu samar2... test clearblue digital confirm naik.. sbb sy dlu mula2 test guna upt brand biasa, ada double line yg x la terang sgt... bile test clearblue, terus naik pregnant 3+

10mo ago

Oo faham. Sbb sy banyak test dah samar tp still takut digital punya keluar not pregnant.. huhu

Digital clearblue accuracy 99% tepat.. So tak perlu risau kalau nak check guna digital..