Confuse 😅

Nak tanya kawan².. sy test guna upt pd 13hb nmpk double line tapi samar² .. pagi 14hb sy test lagi skali guna pregnancy test,tapi result not pregnant😔 sy last period 5hb oct lepas.. mcm mana ya kawan² ? Blh bantu saya ? Terima kasih ☺️#1stimemom #ingintahu #bantusharing #firstbaby

Confuse 😅
9 Balas

puan yakin ke 5oct puan darah yang keluar tu period? ..boleh test beta HCG sekarang untuk confirm sebab boleh jadi darah haritu threatened miscarriage ..tapi ape semoga ada rezeki

Tunggu sampai next period sis. Jangan awal sangat check. Kalau terlambat seminggu lebih dari date expected period baru try check. All the best!

sya pnh cek pkai yg ni klau belah atas samar mmg xprengnant mgkin msa tu bru lg..sbulan plk sy cek prengnat terang dua2..isyallah ad sis tggu ja

3y ago

aamiin... semoga ada rezeki utk sy ☺️

InsyaAllah puan kalau ada rezeki. Sy memula check pon line samar macamni. Tapi sy check awl 4 hari sebelum period sbb keluar spotting.

3y ago

terima kasih yaa☺️

sy last period 5/8 hari nie test positif sebulan lbih xperiod Alhamdulillah..kdg2 awal kita test hcg xbyk lg..

3y ago

time kasih sis

Awal lagi nak detect preggy sbb awk baru habis period 5oct. Mungkin yg upt tu faint line. Nnti cuba lagi ye🥰

3y ago

🥰❤️

Awal sgt ni nk check upt. Selalunya kena tunggu sebulan lepas last period baru confident sikit nk tgk result upt.

3y ago

minggu lps sy gastrik teruk dan muntah².. tu lh cuba² check.. btw thank you ya ☺️

bukan nk bagi harapan.. tapi sy last 13/9 n then check upt mmg sangkut, siap 3 brand upt sy try

3y ago

insyaallah.. aamiin

awal lagi